Få 500 kr i rena pengar när du skaffar Rocker-kortet!
Hämta dina 500 kr här!

Kreditkort utan årsavgift

Om du letar efter ett kreditkort utan årsavgift har du kommit till rätt ställe! Kreditkort är bra eftersom de gör det möjligt att göra inköp utan att ha kontanter till hands. Kreditkorten erbjuder också många andra fördelar, till exempel belöningspoäng och tillgång till köpskydd när du handlar på nätet. Många inkluderar också riktigt bra reseförsäkringar som är bättre än via din vanliga hemförsäkring.

I den här artikeln kommer vi att jämföra olika kreditkort utan årsavgift så att du kan hitta det bästa för dina behov. Vi kommer att prata om vad som erbjuds av varje kort och hur det jämförs med andra kort i sin kategori. Du hittar också recensioner av några av de bästa kreditkorten utan årsavgift, som även innehåller en del bonusar!

Kortly Rekommenderar

1. Komplett Kreditkort (utan årsavgift)

Komplett Bank Kreditkort
Komplett Banks kreditkort utan årsavgift
Ränta24.9%
Bonus4%
Årsavgift0 kr

2. Bank Norwegians Kreditkort (utan årsavgift)

Bank Norwegian kreditkort utan årsavgift
Ränta19.99%
Bonus1%
Årsavgift0 kr

3. OKQ8 Kreditkort (utan årsavgift)

OKQ8 Kreditkort utan årsavgift
Ränta19.99%
Bonus5 öre per liter
Årsavgift0 kr

Meriter:

Bästa kreditkort utan årsavgift

Här är de 3 bästa kreditkorten utan årsavgift enligt Kortly.se:

1. Komplett Kreditkort (utan årsavgift)

Komplett Bank Kreditkort

Bästa kreditkortet utan årsavgift 2021 enligt oss på Kortly är Komplett Banks kreditkort. Du får upp till 4% bonus med kreditkortet och det är helt utan årsavgift. Det kallar vi bra.

Kompletts Kreditkort inkluderar dessutom många försäkringar som täcker dig när du reser med ditt kreditkort.

Komplett Kreditkort är perfekt för dig som kanske inte testat ett kreditkort tidigare och vill ha ett kreditkort med bonus som är helt utan årsavgift.

Ränta24.9%
Bonus4%
Årsavgift0 kr
Läs mer om Komplett Banks Kreditkort

2. Bank Norwegians Kreditkort (utan årsavgift)

Bank Norwegians kreditkort utan årsavgift är perfekt för dig som inte vill ha någon årsavgift men samtidigt samla flygpoäng på allt du handlar.

Bank Norwegians avgiftsfria kreditkort ger dig bonus på alla köp du gör och har försäkringar som täcker dig på resor och liknande.

Ränta19.99%
Bonus1%
Årsavgift0 kr

3. OKQ8 Kreditkort (utan årsavgift)

OKQ8 Kreditkort utan årsavgift

OKQ8 har ett eget bensinkort som är igenom VISA, hur bra!

Detta är perfekt för dig som vill ha rabatt på drivmedel när du tankar bensin.
Du får en faktura varje månad på hur mycket bensin du tankat så du slipper ligga ute med pengarna.

Ränta19.99%
Bonus5 öre per liter
Årsavgift0 kr

Ett kreditkort utan årsavgift är bra för dig som inte använder ditt kreditkort så mycket men ändå vill ta vara på pengarna som du spenderar med ditt kreditkort genom bonus.

På den här sidan jämför vi kreditkort utan årsavgift.

De flesta kreditkort brukar erbjuda första året helt utan årsavgift. Se dock upp så det inte blir en dyr årsavgift året därefter. Det är då viktigt att du säger upp ditt kreditkort i god tid.

Annars riskerar du att betala en hel årsavgift nästkommande år.

Olika kreditkort utan årsavgift

  • Ikano Kreditkort har 0 kr i årsavgift och är därmed helt utan årsavgift men ger 10% bonus på vissa butiker och 1% på allt drivmedel.
  • Bank Norwegian Kreditkort är helt utan årsavgift och har alltid varit. Det är det mest populära kreditkortet utan årsavgift bland svenskar enligt Kortly 2021.
  • Cirkle K kreditkort tar inte heller någon årsavgift. Det som är bra med Cirkle K’s kreditkort är att du får väldigt förmånlig bonus när du tankar på deras bensinmackar.
  • Komplett Mastercard är ett kreditkort utan årsavgift som ger en väldigt förmånlig bonus när du handlar på nätet och hos Komplett.se.
  • Re:member flex är ett populärt kreditkort utan årsavgift som ger försäkringar och ett brett utbud av bonusar och cashbacks genom deras egna butiker

Fler kreditkortsjämförelser:

Lämna en kommentar