Kreditkort utan årsavgift

Om du letar efter ett kreditkort utan årsavgift har du kommit till rätt ställe! Kreditkort är bra eftersom de gör det möjligt att göra inköp utan att ha kontanter till hands. Kreditkorten erbjuder också många andra fördelar, till exempel belöningspoäng och tillgång till köpskydd när du handlar på nätet. Många inkluderar också riktigt bra reseförsäkringar som är bättre än via din vanliga hemförsäkring.

I den här artikeln kommer vi att jämföra olika kreditkort utan årsavgift så att du kan hitta det bästa för dina behov. Vi kommer att prata om vad som erbjuds av varje kort och hur det jämförs med andra kort i sin kategori. Du hittar också recensioner av några av de bästa kreditkorten utan årsavgift, som även innehåller en del bonusar!

Bästa kreditkortet utan årsavgift

Det bästa kreditkortet utan årsavgift är enligt oss Remember Flex eller Bank Norwegian. Refunder Pay är också ett jättebra kreditkort utan årsavgift men bara i 1 år, sedan kostar kreditkortet 395 kr per år.

Det som gör Remember Flex till det bästa kreditkortet utan årsavgift är därför att kreditkortet erbjuder förmånliga rabatter genom en cashback om upp till 30%, att det är enkelt att bli godkänd, samt att du kan välja din egen PIN-kod vid ansökan.

Kreditkort utan årsavgift

BÄSTA KREDITKORTET UTAN ÅRSAVGIFT
Remember Flex
Remember Flex

Ingen årsavgift

Upp till 25% rabatt (cashback) på över 300 nätbutiker

Enkelt att bli godkänd

Välj din egen PIN-kod

Upp till 100 000 kr i kredit

BÄSTA KREDITKORTET UTAN ÅRSAVGIFT FÖR RESOR
Bank norwegian kreditkort
Bank Norwegian

Ingen årsavgift

0.5% bonus på alla köp

4-10% bonus när du bokar flygresor

Bästa kreditkorten utan årsavgift

Här är de bästa kreditkorten utan årsavgift:

  1. Remember Flex (0 kr i årsavgift)
  2. Bank Norwegian (0 kr i årsavgift)
  3. Resurs Classic (0 kr i årsavgift)
  4. Refunder Pay (0 kr årsavgift första året sedan 395 kr/år)
  5. Marginalen Gold (0 kr första året sedan 195 kr/år)
  6. Marginalen Traveller (0 kr första året sedan 395 kr/år)

1. Bank Norwegians Kreditkort (utan årsavgift)

Bank Norwegians kreditkort utan årsavgift är perfekt för dig som inte vill ha någon årsavgift men samtidigt samla flygpoäng på allt du handlar.

Bank Norwegians avgiftsfria kreditkort ger dig bonus på alla köp du gör och har försäkringar som täcker dig på resor och liknande.

Effektiv ränta21.93%
Cashback0.5-10%
Årsavgift0 kr

2. Remember Flex

remember flex

Remember Flex ger dig rabatter genom en cashback på upp till 30% på olika butiker och företag. Detta gör Remember Flex till ett av de bästa kreditkorten utan årsavgift eftersom du inte behöver betala en krona och kunna tjäna tillbaka flera tusenlappar varje år.

Ett exempel som vi på Kortly använder oss utav med hjälp av Remember Flex är återbäringen på bland annat hotell, hyrbil, klädaffärer, där du kan tjäna tillbaka allt mellan 2-10% på ett enskilt köp.

Effektiv ränta9.74%-24.74%
RabatterUpp till 30%
Årsavgift0 kr

Olika kreditkort utan årsavgift

  • Bank Norwegian Kreditkort är helt utan årsavgift och har alltid varit. Det är det mest populära kreditkortet utan årsavgift bland svenskar enligt Kortly.
  • Re:member flex är ett populärt kreditkort utan årsavgift som ger försäkringar och ett brett utbud av bonusar och cashbacks genom deras egna butiker

Fler kreditkortsjämförelser:

Lämna en kommentar