Kreditkort med bonus

Ett kreditkort med bonus är bra för dig som spenderar mycket och vill få cashback tillbaka på dina kreditkortsköp. På Kortly.se har vi handplockat ut de bästa kreditkorten med bonus för dig som vill få så mycket återbäring som möjligt när du spenderar pengar.

Här hittar du de bästa kreditkorten med bonus!

Bästa kreditkortet med bonus enligt Kortly

Remember Flex

remember flex
Remember Flex Kreditkort

Upp till 25% bonus tillbaka på alla köp

Få tillbaka pengar från butiker som Avis, Booking, Fyndiq, 24, CDON, Webhallen, Lekia, Bokus, Hudoteket, och många fler butiker. Se bonusbutiker här.

Ingen årsavgift

Enkel ansökan och låga krav för godkännande

Enkel ansökan och låga krav för godkännande

Bästa kreditkorten med bonus

Här hittar du de bästa kreditkorten med bonus enligt oss på Kortly.

 • Remember Flex: Bästa kreditkortet med bonus överlag
 • Resurs Gold: Näst bästa bonuskortet
 • Bank Norwegian Kreditkort: Bästa bonuskortet för flygpoäng
 • Resurs World: Bästa bonuskortet med lounge access

1. Remember Flex: Bästa kreditkortet med bonus

remember flex
Remember Flex bonuskort

Remember Flex är det bästa kreditkortet med bonus enligt oss på Kortly. Kreditkortet ger dig bonus upp till 25% på alla dina köp som du gör i över 300 butiker på nätet. Dessutom ingår det en kostnadsfri reseförsäkring med avbeställningsskydd som komplement när du använder kreditkortet för köp av resor.

 • 0 kr i årsavgift
 • Rabatter hos över 300 e-butiker
 • Upp till 100 000 kr i kredit med bonuskortet
 • Räntefri kredit i max 56 dagar
 • Ränta 9.74%-24.74%

Remember Flex är ett bonuskort som har många förmåner. Kreditkortet är perfekt för dig som handlar mycket på nätet då det ger bonus tillbaka från över 300 butiker på nätet. Kreditkortet fungerar både med Apple Pay, Google Pay, samt Samsung Pay.

2. Resurs Gold – Näst bästa bonuskortet

Resurs gold kreditkort
Resurs Gold bonuskort
 • Kredit: Upp till 150 000 kr
 • Årsavgift: 245 kr
 • Ränta: 12.36% till 17.32%

Resurs Card Gold är det näst bästa kreditkortet med bonus enligt oss på Kortly. Kreditkortet ger dig en hög välkomstbonus om 12 000 poäng och ger dig 0.5 bonuspoäng för varje krona som du spenderar med ditt kreditkort.

Resurs Gold ger dig poäng på alla dina inköp oavsett var du handlar. Om du ansöker idag så får du 12 000 välkomstpoäng. Varje krona ger dig 0.5 bonuspoäng hos Resurs Bank vilket innebär att välkomstbonusen har samma värde som om du hade handlat för 24 000 kr. Bonuspoängen kan du handla med i Resurs Banks Poängshop.

Vill du inte använda bonuspoängen i poängshoppen så går det också bra att använda dem för att köpa resor!

Resurs Bank väljer noggrant ut intressanta produkter som du kan byta dina bonuspoäng emot. Vad sägs som att kvitta ut dina bonuspoäng mot en Bose SoundLink Bluetoothhögtalare värde 999 kr som tack för att du använder ett kreditkort med bonus för dina inköp?

3. Resurs World – Bästa Kreditkortet med bonus med lounge access

Resurs world kreditkort
Resurs World kreditkort med bonus
 • Kredit: Upp till 200 000 kr
 • Årsavgift: 1068 kr
 • Ränta: 17.32%

Vad är ett kreditkort med bonus?

Ett kreditkort med bonus är ett kreditkort som ger cashback på dina köp. Det fungerar på samma sätt som andra kreditkort men du får tillbaka en viss procent av de pengar du spenderar med kreditkorten och oftast mellan 0.5%-10% på ditt köpbelopp.

Du kan få pengar eller bonuspoäng tillbaka för varje krona som du spenderar genom att använda ett kreditkort med bonus. Du kan också få ta del av kampanjer eller bonusar som ger dig mer cashback än vanligt.

Varför ska du skaffa ett kreditkort med bonus

Här är 5 anledningar till att skaffa ett kreditkort med bonus:

 1. Du kan få cashback på dina köp med ditt bonuskort som du vanligtvis inte hade fått via ditt vanliga bankkort
 2. Du kan spendera hur mycket du vill beroende på hur mycket kredit du får på ditt kort utan att behöva ha pengarna tillgängligt på kortet
 3. Du kan nyttja kreditkortets försäkringar ifall något händer på exempelvis en resa eller med hyrbil
 4. Du kan få kampanjer och bonusar via samarbeten som ditt kreditkortsutgivare har via deras partners
 5. Ofta får du tillgång till flygplatslounger med ditt bonuskort vilket är en skön bekvämlighet på resan

Hur fungerar ett kreditkort med bonus?

Ett kreditkort med bonus är ett kort som ger dig faktiska pengar tillbaka när du spenderar pengar med ditt kreditkort. Vissa kort ger 1 till 5 % av dina utgifter tillbaka i form av kontanter, medan andra erbjuder poäng för varje köp hos olika utvalda butiker och företag.

Du kan använda dina bonuspoäng som du tjänar in med ditt kreditkort till att exempelvis få rabatt på din nästkommande månadsfaktura, få rabatt på flygresor, få rabatt på när du handlar i butiker, köpa grejer i kortutgivares webshop, skänka till välgörande ändamål, och mycket annat!

Ett extra kreditkort som har bonus är ett smart sätt för att tjäna poäng och få tillbaka pengar på dina vardagliga inköp. Dessutom kan du använda det som extra om ditt vanliga betalkort skulle komma bort eller bli stulet.

Kreditkort med bonus till företag som personligt utlägg

Ett kreditkort med bonus är ett perfekt val för dig som har eget företag och gör mycket personliga utlägg.

Om du köper in mycket produkter eller tjänster till ditt företag så kan du använda ett kreditkort med bonus för att få bonus i ditt personliga namn och du slipper ligga ute med pengarna.

Kreditkortet står för pengarna och du betalar sedan ut pengarna från ditt företags bankkonto till dig själv och du får personligen bonusen. Gratis pengar är aldrig fel, eller hur?

Säg exempelvis att du har månadsutgifter för dina personliga utlägg i ditt företag på 25000 kr per månad och får en bonus på 2% så får du 500 kr i fickan varje månad bara på att använda ett kreditkort med bonus.

Vissa marknadsföringsföretag använder sig av Google-annonser som debiterar deras kreditkort med en utgift om över 100 000 kr vilket kan leda till ett par flygresor per år för den lyckliga personen som har exempelvis ett bonuskort. Smart!

Fler kreditkortsjämförelser:

Lämna en kommentar