Dieselkort på faktura

Rekommenderade dieselkort

remember flex

re:member flex

Bank Norwegian Visa Kort

Bank Norwegian Kreditkort

Tankar du diesel i din bil eller ditt fordon och vill få tankningen på en faktura?

Här listar vi de bästa dieselkorten för dig som vill få det på en faktura i slutet på nästa månad.

Det som är bra med att tanka diesel på faktura med hjälp av ett dieselkort är att om du använder rätt dieselkort får du ofta rabatt eller rena pengar tillbaka.

Dessutom slipper du ligga ute med pengar och har ofta 30-50 räntefria dagar innan du behöver betala fakturan genom ditt dieselkort.

Bästa dieselkorten med faktura

Här är bästa dieselkorten på faktura.

1. Komplett Banks Dieselkort

Komplett Bank Kreditkort

Med Komplett Bank Kreditkort så kan du tanka diesel till ditt fordon och månaden därefter får du en faktura med hur mycket diesel du har tankat.

Det som är bra med detta dieselkort är att du får 1% tillbaka varje gång som du tankar oavsett vilken dieselmack som du tankar på.

2. Shell Mastercard Dieselkort

Shell Mastercard Kreditkort

Shell Mastercards Dieselkort ger dig 0.5% bonus på ALLA dina köp.

Men inte bara det, sen får du även dubbel drivmedelsrabatt när du är ny kund i 3 månader!

Det viktigaste för dig är ju dock att du får din tankning av diesel på faktura – och det får du ju givetvis med Shells egna Dieselkort.

Med Shells dieselkort får du upp till 30 räntefria dagar för att betala din dieselfaktura på, och tar du den som E-faktura så betalar du heller ingen fakturaavgift.

Om du väljer att tanka diesel på pappersfaktura genom shellkortet så kommer du få betala en avgift om 35 kr vilket kan svida lite.

Detta är perfekt för dig som vill slippa göra utlägg och ligga ute med pengar ifall du kanske är anställd och inte fått ett dieselkort av ditt företag, eller om du är egenföretagare och helt enkelt vill få bonus på dina personliga utlägg.

Slutsats

Oavsett vilket kort du väljer så är det ett smart val av dig att välja att tanka diesel på faktura genom ett kreditkort.

På Kortly är vi ett stort fan utav Komplett Banks Dieselkort därför att du får en bonus upp till hela 4% helt utan någon årsavgift.

Fortsätt brumma på nu med din dieselbil!

Haj!

Fler kreditkortsjämförelser:

Lämna en kommentar