Få 500 kr i rena pengar när du skaffar Rocker-kortet!
Hämta dina 500 kr här!

Bästa kreditkortet

Bästa Kreditkortet enligt Kortly

Resurs Gold

Resurs gold kreditkort
Resurs Gold – Bästa kreditkortet 2022

12 000 bonuspoäng direkt vid ansökan

0.5 poäng för varje spenderad krona

Få ditt kvitto på SMS varje gång du handlar

Full reseförsäkring för hela familjen

Här på Kortly.se så testar vi löpande ut alla kreditkort på marknaden i Sverige. På den här sidan hittar du de bästa kreditkorten 2022 som vi utser varje år.

På Kortly så jämför vi kreditkort åt dig så du lättare kan komma fram till vilket kreditkort som passar dig bäst utifrån dina behov.

– Allt från att hitta ett kort med cashback, till de som vill ha kort som ger poäng, är det viktigt att du bestämmer vad som är viktigast för dig och hur mycket du är villig att lägga på exempelvis årsavgiften.

I den här guiden går vi igenom de 9 bästa kreditkorten 2022 och hjälper dig att hitta vilket som passar bäst för din livsstil och dina mål!

Bästa kreditkorten (sammanfattning)

Bästa kreditkortet 2022

1. Resurs Gold

Resurs gold kreditkort
Resurs Gold – Bästa kreditkortet 2022

Enligt oss på Kortly är Resurs Gold det bästa kreditkortet 2022 just nu.

Resurs Gold erbjuder inte bara de bästa av de bästa kreditkortsfunktionerna, utan låter dig också tjäna bonuspoäng. Så få din bonus utan krångel!

Resurs Gold är ett kreditkort som erbjuder det bästa av det bästa med bonusar och mycket mer.

Resurs Gold ger sex månaders räntefria avbetalningar samt 0,50 % sparränta på dina pengar du sätter in. Dessutom kan du samla poäng och få cashback när du spenderar pengar med ditt kreditkort.

2. Re:member Flex

Det näst bästa kreditkortet 2022 enligt Kortly är Re:Member Flex kreditkort.

remember flex
Näst bästa kreditkortet 2022 enligt Kortly – Re:member Flex

Anledningen till att vi på Kortly anser att re:member flex är det näst bästa kreditkortet 2022 är dels för att du får tillgång till rabatter hos över 300 butiker på nätet. Dels för att du får en hög kreditmöjlighet om upp till 100 000 kr med re:member flex. Även att du får en gedigen bonus om 15 öre rabatt per liter som du behöver ifall du tankar hos Preems bensinstationer.

3. Komplett Bank Mastercard

Det tredje bästa kreditkortet 2022 enligt Kortly är Komplett Bank Mastercards kreditkort.

Komplett Bank Kreditkort
Det tredje bästa kreditkortet 2022 enligt Kortly – Komplett Bank Mastercard Kreditkort

Komplett Bank Mastercard kreditkort erbjuder 0,5 – 4 % cashback på alla köp, ingen årsavgift och flera tilläggsförsäkringar som gör att du kan känna dig trygg i vardagen när du gör ett köp eller är på resan. Helt utan uttagsavgift och aviavgifter vilket gör komplettkortet till ett bra kreditkort för dig som aldrig använt något tidigare.

4. Bank Norwegian

Bank Norwegian Visa Kort
Bank Norwegian kreditkort
 • Kredit: Upp till 100 000 kr
 • Årsavgift: 0 kr
 • Ränta: 19.99%

Norwegian Banks kreditkort är utan tvekan ett av de bästa kreditkort som finns på marknaden idag och det passar de flesta. Det som gör Norwegian Banks Kreditkort så fantastiskt är att även om det är gratis att inneha kortet erbjuder det också en betydande bonus på alla dina inköp.

När du handlar med deras kreditkort så får du cashpoints som du kan byta ut mot flygresor hos Norwegian.

Så snart du har kopplat ditt Visa-kort till din Reward-profil kommer du börja kunna tjäna in CashPoints som kommer att läggas till på ditt konto. 1 NOK är värt en CashPoint. CashPoints kan användas för att köpa flygbiljetter med Norwegian på alla flygningar. CashPoints kan också användas för att betala för ytterligare tjänster, t.ex. incheckat bagage, platsreservationer och ändringar av resplan.

5. Resurs World

Resurs world kreditkort
Resurs World kreditkort
 • Kredit: Upp till 200 000 kr
 • Årsavgift: 1068 kr
 • Ränta: 17.32%

Bästa kreditkortet för resa

När du skaffar ett kreditkort för resor finns det många faktorer att tänka på. Nedan följer en lista över dessa faktorer som du bör tänka på:

 • Årsavgiften på ditt resekort: Det är viktigt att årsavgiften är så låg att den inte avskräcker dig från att använda kortet. Se till att du inte betalar mer än 1000 kr per år
 • Räntesatsen på ditt resekort: Vissa kreditkort har högre räntor än andra och ju lägre desto bättre. Helst vill du hitta ett kort med en ränta på mindre än 20% per år
 • Belöningar: Det finns kort med poängsystem och andra typer av belöningssystem. Leta efter ett kreditkort på resan som har ett belöningssystem som du faktiskt kommer att kunna dra nytta av. Exempelvis har Bank Norwegians kreditkort som är helt kostnadsfritt jättebra poängsystem som ger dig flygpoäng på alla köp som du gör.

Det bästa kreditkortet för resa är Bank Norwegians Kreditkort enligt oss på Kortly.

Det är gratis att använda och du kan spara pengar på dina resor genom att få rabatter på över 500 000 hotell, restauranger, butiker och mycket mer! Den största fördelen med det här kortet är att det inte tar ut någon årsavgift vilket gör det otroligt kostnadseffektivt jämfört med många andra kreditkort på resan.

Så gör vi testet om bästa kreditkortet 2022

Du kanske funderar på hur vi kommer fram till vilka kreditkort som är bäst.

På Kortly.se så går vi igenom en mängd olika parametrar och variabler för att utse de bästa kreditkorten 2022.

Vi baserar våra tester av olika kreditkort baserat på exempelvis kreditkortets ränta, kreditkortets tillgänglighet för att handla i svenska butiker, kreditkortets möjlighet till att få bonus och cashback-poäng, kreditkortets försäkringar som exempelvis reseförsäkring, kreditkortets valutapåslag, kreditkortets avgifter, och många fler parametrar.

Dessa parametrar brukar vara de som utmärker de bästa kreditkorten 2022:

 • Hur bra bonus eller cashback erbjuder kreditkortet?
 • Hur bra är försäkringarna på kreditkortet?
 • Hur låga är avgifterna på kreditkortet?
 • Hur låg ränta är det på kreditkortet?
 • Hur många butiker fungerar kreditkortet att handla med?

Metodik: Hur vi bestämmer vilka kreditkort som är bäst 2022

Så här har vi utfört våra test för att komma fram till de bästa kreditkorten 2022.

Vi har tittat på alla kostnader och fördelar med varje kreditkort för att avgöra vilket som är bäst för dig. Vi tog hänsyn till kreditkortens olika kostnader, avgifter, vilka erbjudanden som är inkluderade, vilka försäkringar som du täcks av, och mycket mer.Vi har analyserat kundernas feedback och recensioner för att se vad folk verkligen tycker om varje kort.

Vi har sedan jämfört alla dessa kreditkort med varandra för att komma fram till vår slutgiltiga lista över de bästa kreditkorten för 2021!

Varför jämföra de bästa kreditkorten på Kortly?

Du letar efter ett kreditkort som passar din livsstil och dina mål, men det är svårt att hitta rätt eftersom alla hemsidor jämför på olika sätt och promotar vilka kreditkort som just de tycker är bäst. Vi vet hur frustrerande detta kan vara eftersom vi själva har jämfört kreditkort under många år! 

Därför valde vårt expertteam att sammanfatta de bästa kreditkorten, så nu kan du fatta ett välgrundat beslut om vilket kreditkort som är bäst för just dig.

I vår guide går vi igenom 9 av de mest populära korten som finns tillgängliga på marknaden idag samt vad som gör varje kort unikt från varandra.

Genom att läsa den här guiden kommer du att ha all information du behöver för att tryggt välja ett nytt kreditkort på nolltid!

Lämna en kommentar